Hjem

Retningslinjer mot seksuell trakassering/overgrep

niflogoIdrettsstyret i Norges idrettsforbund har vedtatt retningslinjer mot seksuell trakassering og overgrep i idretten.

Dette gjelder for alle i norsk idrett.

Det er nulltoleranse for diskriminering og trakassering uansett kjønn, etnisk bakgrunn, livssyn, seksuell orientering og funksjonshemming i norsk idrett.

Det er et viktig mål å utvikle toleranse og forståelse og å skape erkjennelse av menneskers liveverd for å unngå diskriminering, trakassering og hets.

Alle i idretten bør jobbe for å etablere trygge miljøer og en trygg atmosfære for både barn, unge og voksne.

Voksne må respektere utøvernes personlige rom og aldri overskride grensene for akseptabel oppførsel.

Dere finner informasjonsbrosjyre og veileder for de nye retningslinjene samt informasjon om bakgrunn, fakta, forebygging og oppfølging på www.idrett.no/troms og på idrettsforbundets sider: http://www.idrett.no/tema/lover/retningslinjer/Sider/Seksuelltrakasseringogovergrep.aspx

Klubbinfo


Besøksadr
: B.A.Løvoldsv 88, 9022 Krokelvdalen
Postadr: Postboks 5508, 9288 Tromsø
Telefon: 973 06 369 (ons. 1800-1900)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bankkonto: 4750 21 32535
Org.nr: 875756982
Klubbnr: GR19020016

facebook

Partnere

Grasrotandelen

Jeg var geni i november, idiot i juli og frelser i september. Men for å sitere dama som ringte til Viking: «Det fins bare én frelser.» Og da mente hun ikke meg. -- Tom Nordlie

FaceFans

Legetøj og BørnetøjTurtle