Aktivitetskalender

26.09 - Spilledag 3'er G/J 2013, kl 10....

29.09 - Flaskeinnsamling G2011

30.09 - Årsmøte KIL

Besøksteller

Idag 18

Denne mnd 738

Totalt 243841

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Hjem

Velkommen til nye medlemmer

logoVelkommen til nye medlemmer

Høst og skolestart betyr ny sesong og oppstart av aktiviteter i Krokelvdalen IL. Vi ønsker derfor nye utøvere og foresatte velkommen til oss! I denne artikkelen vil vi informere litt om idrettslaget og vårt aktivitetstilbud.

Litt om Krokelvdalen IL

Krokelvdalen IL er en breddeklubb med en målsetting om å gi et organisert idrettstilbud for alle som ønsker det i området fra Tomasjord til Tønsvika i Tromsø kommune.

Klubben har ca 470 medlemmer, hvorav 430 aktive idrettsutøvere, og er organisert i ca 25 ulike grupper. I Krokelvdalen IL organiserer vi lag/grupper på denne måten: 

  1. Ledelse ved lagledere og trenere. Dette er i hovedsak foreldre som tar et spesielt ansvar for å få i gang tilbud til ungene. Noen har kjennskap til idrett fra før, men de fleste blir med fordi de vil gjøre en innsats for ungene og for miljøet i bydelen. Laglederne tar seg av det administrative – trenerne det sportslige. Alt i tett samarbeid med styre og administrativ ledelse i klubben.
  2. Idrettsutøverne. Dette er grupper på ca 10-20 unger på samme aldersnivå, som driver med ulike idrettsaktiviteter.
  3. Foreldrene. Disse er svært viktige for at det hele skal fungere, slik at lagledelsen kan drive utøvergruppene med støtte fra alle foreldre/foresatte. For ungene er det også viktig at noen er med og ser på akkurat dem.

Våre tilbud fra høsten 2011
Oppstart av aktiviteter for nye utøvere vil skje i løpet av de nærmeste ukene. Vi har et etablert tilbud til gutter og jenter innen basketball og fotball. Dette er de to hovedtilbudene i Krokelvdalen IL, hvor utøverne deltar i trening, seriespill og turneringer gjennom hele året. Det er mulig å delta i flere idretter.

Om mulig vil vi også forsøke å dra i gang et allidrettstilbud for de som ikke ønsker å delta i organisert ballspill, men dette avhenger av interesse og kapasitet til gjennomføring.

Vi henvender oss både til helt nye utøvere (født 2005/2006), og har også etablerte grupper som gjerne tar imot utøvere som er eldre og som ønsker et tilbud hos oss. Vi ønsker spesielt nye jenter velkommen. For voksne har vi de siste årene hatt tilbud om trimaktiviteter, og satser på å videreføre dette.

Vi inviterer derfor foresatte og barn til å møte Krokelvdalen IL i Krokenhallen:

Torsdagene 25. august, 1. september og 8. september kl 1830.


Her vil vi gi de voksne informasjon om idrettslaget, informere om våre tilbud og om hva som forventes av de voksne for å få til et godt organisert idrettstilbud. Ungene vil bli aktivisert og få en liten smakebit av våre tilbud. Nye grupper som dannes vil få tildelt timer til ukentlig aktivitet i Krokenhallen og/eller i gymsaler i vårt nærområde.

Er du forhindret fra å møte – ta gjerne kontakt med oss på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 77 63 33 04 (onsdager 1800-2000).

Mer info på våre nettsider
Ønsker du mer informasjon om medlemskap, priser eller andre saker, kan du besøke våre nettsider. Her finner du
kontaktskjema og i tillegg stoff om klubb, aktiviteter og organisering:


http://www.krokelvdalen.no/


Vi ønsker alle velkommen til oss!!

Klubbinfo


Besøksadr
: B.A.Løvoldsv 88, 9022 Krokelvdalen
Postadr: Postboks 5508, 9288 Tromsø
Telefon: 973 06 369 (ons. 1800-1900)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bankkonto: 4750 21 32535
Org.nr: 875756982
Klubbnr: GR19020016

facebook

Partnere

Grasrotandelen

Tyskland er vanskelige å spille mot , i dag hadde de 11 landslagsspillere på banen. -- Steve Lomas

FaceFans

Legetøj og BørnetøjTurtle