Partnere

Besøksteller

Idag 78

Denne mnd 5500

Totalt 283611

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Om dette nettstedet

  • Dette nettstedet er drevet av Joomla! Programvare og og standard sidemaler/layout er Copyright Open Source Matters. Alt annet innhold og data, inkludert data lagt inn på dette nettstedet og sidemaler som er lagt til etter installasjonen, er kopibeskyttet av de respektive copyright-eierne.
  • Krokelvdalen IL har intet ansvar for indirekte eller avledet skade eller tap som brukere av nettstedet påføres som en følge av feil eller mangler ved innholdet eller tjenestene som er knyttet til nettstedet.
  • Krokelvdalen IL ved styrets leder er ansvarlig for innholdet på dette nettstedet.
  • Alle som har tilgang til å legge ut redaksjonelt stoff bør utvise normal høflighet i sin omtale av dommere, motstanderlag eller andre aktører innen idretten.
  • Alle som har tilgang til å legge ut redaksjonelt stoff på klubbens nettsted kan bli stilt til ansvar for innholdet, både i forhold til idrettens regelverk og sivilrettslig.
  • Informasjon som brukere/besøkende har anledning til å legge inn på nettstedet, for eksempel i debattforum, gjestebok, annonsemarked, oppslagstavle etc. er ikke Krokelvdalen ILs ansvar, og alle som har tilegnet seg mulighet for å publisere materiale på disse sidene kan gjøres ansvarlige for innholdet. Brukerne oppfordres til å være kritisk til informasjon lagt inn av andre brukere. De som mener at nettsidene inneholder støtende eller upassende innhold, bes snarest ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
  • Nettstedet inneholder linker til informasjon og materiale på andre nettsteder. Krokelvdalen IL har intet ansvar for informasjon som finnes på slike linker.

Teknisk tilrettelegging: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klubbinfo


Besøksadr
: B.A.Løvoldsv 88, 9022 Krokelvdalen
Postadr: Postboks 5508, 9288 Tromsø
Telefon: 973 06 369 (ons. 1800-1900)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bankkonto: 4750 21 32535
Org.nr: 875756982
Klubbnr: GR19020016

facebook

Partnere

Grasrotandelen

Legetøj og BørnetøjTurtle