Hjem

Stort behov for baner

kunstgressGeir Larsen, Norges Fotballforbunds anleggskonsulent for nord, har nylig gjennomført en behovsanalyse for fotballbaner i Nord-Norge. Det viser seg at Tromsø er den eneste byen med kapasitetsmangel i Nord-Norge, sier Larsen.

I en rapport som er levert til idrettsrådet forteller Larsen om sine funn.

På Kvaløya vil det være behov for en syverbane til, når man tar den nye banen på Storelva og syverbanen på Slettaelva med i beregningen.

På Tromsøya mangler det en full elleverbane i tillegg til den planlagte dagen på Bjerkaker.

På fastlandet er det planlagt en elleverbane i Kroken og en i Ulfstind. Når begge de er ferdig vil det fortsatt være behov for en bane til som kan takle etterspørselen fra Tromsdalen og sørover mot Ramfjord.

Hvis alt dette kommer på plass vil alle ha mulighet til å spille kamper og trene på gode baner, i de fleste tilfeller på kunstgress. Dette gjelder for sommertiden. Om vinteren er behovet for nye anlegg enda større, sier Geir Larsen.

Kilde: iTromso.no

Klubbinfo


Besøksadr
: B.A.Løvoldsv 88, 9022 Krokelvdalen
Postadr: Postboks 5508, 9288 Tromsø
Telefon: 973 06 369 (ons. 1800-1900)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bankkonto: 4750 21 32535
Org.nr: 875756982
Klubbnr: GR19020016

facebook

Partnere

Grasrotandelen

Her lukter det kjempesprekk! -- NRK-reporter Kjell Kristian Rike da Berit Mørdre Lammedal veltet inn på stadion under et ski-VM

FaceFans

Legetøj og BørnetøjTurtle